top of page

Paardrijden op het strand te Westende

Het strand vanaf de Strandlaan te Westende richting Nieuwpoort kan elke dag gebruikt worden om een leuke strandwandeling.  Eén kenteken kan aangevraagd worden bij ons, één week voor aankomst door het bezorgen van kopie identiteitskaart en adresgegeven van aanvrager.  Wij kijken voor de rest, en u kunt meteen het strand op...

Fietsknooppunten

De vakantiehoeve is gelegen aan fietsknooppunt Kust 21, en is de perfecte start voor een leuke fietstocht langs polders en kuststreek.  We helpen jullie graag verder een leuke fietstocht uit te stippelen.  Kaarten en brochures op aanvraag.

Wavekarting Nieuwpoort

Wavekarting is voor iemand die wat snelheid en uitdaging zoekt op zee

Surfclub "De Kwinte"

Surfclub Westende|Nieuwpoort is een familiale club waar je terecht kan voor surflessen, surfkampen, huur van materiaal van verschillende watersporten op zee... of gewoon om te genieten van een hapje en drankje.  

Koko Loko, spaarbekken Nieuwpoort

Dit is de ideale uitvalbasis voor windsurfen, kajakken of supboarden op het spaarbekken van Nieuwpoort, en gezellig genieten van een hapje en drankje in de gezellige club.  De vrijdagavond  tijdens de zomermaanden, kan iedereen gebruik maken van een gezamelijke barbeque.

Please reload

bottom of page