top of page

Met de kinderen ....

Kustpas

Aan de Vlaamse Kust vind je een ruim aanbod attracties. Met de GRATIS kustpas krijg je in al deze attracties leuke kortingen, samen goed voor een voordeel van wel 300 euro! Print dus meteen je kustpas af.

Overzicht activiteiten Gemeente Middelkerke

Overzicht door het Gemeentebestuur Middelkerke van diverse activiteiten binnen de gemeente, met diverse sport, spel en belevenisactiviteiten.

Plopsaland

Het themapark in Adinkerke tegen de Franse Grens, heeft vooral familie-attracties: de darkride Het Bos van Plop, de Ploptuin, De Draak, De Boomstammetjes, SuperSplash, Anubis The Ride en de Kermis van Samson en Gert met enkele kermis-attracties. Deze zijn meestal aangekleed in de stijl van de programma's van Studio 100. In het park hebben optredens plaats van kinderhelden als Samson en Gert en Kabouter Plop. Andere attracties zijn een treintje, een Starflyer, een kinderboerderij, een carrousel en een piratenschip.

Boudewijn Seapark

Het park bestaat naast de attracties onder andere uit een dolfinarium, een dierenpark, een schaatspiste en expohal.

De Kegel X-treme

In De Kegel X-treme kun je terug voor bowling, lasershooting, karting, dino park, minigolf, house of ridles. Ontdek het op hun website.

Kakelend Kippenmuseum

Kinderboerderij te Keiem met grote diversiteit aan kippen, eenden en ander dieren.  Speelplein met terras als afsluiter.

Top Fit

Ski- en snowboardpiste op reservatie, en speeldorp voor de kleinsten.

Koninginnehof Oostende

Het Koninginnehof is gelegen in het midden van het Maria Hendricapark te Oostende. Dit park is 56 ha groot, heeft mooie wandelpaden en 3 vijvers. Kinderen kunnen er spelen op het speelplein, gocart rijden, roeien, varen op de vijver of minigolf spelen.   Onze zaak is gelegen op het eiland van de grootste vijver.

De zaak beschikt over 2 zalen; 1 grote zaal voor 165 personen met een ‘self service’ restaurant en een kleinere feestzaal voor 65 personen. Iedereen is welkom voor een vlotte lunch, een verdiend tussendoortje maar ook voor allerhande feesten en bijeenkomsten; jubileums, groepsuitstappen, familiefeesten, verenigingsmaaltijden enz. Ons keuken- en zaalteam staan garant voor een vlotte en fijne maaltijd. Heeft u een bijzondere gelegenheid in het verschiet, vraag dan vrijblijvend meer info via info@koninginnehof.be.

Please reload

bottom of page