top of page

Wellness - Het Groene Genot

 

In onze private wellness 'Het Groene Genot' laat je de stress van de dagelijkse drukte helemaal los. 

Geniet van de warmte van de Finse sauna, uitzweten in de hammam, de helende werking van de infraroodstralers, relaxen aan de openhaard of heerlijk bubbelen in de buiten jacuzzi. Dit alles met op de achtergrond rustgevende muziek!

Een aantal verzorgingsproducten worden ter uwer beschikking gesteld, alsook handdoeken, slippers en een badjas.

Koffie, thee en water worden gratis ter beschikking gesteld.

Tegen gangbare prijzen is er een minibar voorzien van cava, wijn, frisdranken en borrelhapjes.

​2h privé wellness €120 (2pers.)

3h privé wellness €160 (2pers.)

4h privé wellness €200 (2pers.)

            Per extra persoon €20 per uur

 

Kinderen kunnen genieten op vertoon van hun Kids-ID van het voordeeltarief indien vergezeld van minimaal 2 betalende volwassen. De volgende tarieven gelden:

 

Kinderen tot 3 jaar : GRATIS

Kinderen 4 - 11 jaar : 15 euro (geen badjas voorzien)

Kinderen vanaf 12 jaar : volwassentarief

Contacteer ons voor meer informatie.

Uit zorg voor het milieu en natuur werd geopteerd voor een energiebesparend systeem op basis van zonneboilers. De volledige inrichting is conform de VLAREM-II wetgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden en huisregels:

Reservatie- en annulatievoorwaarden

Een reservatie houdt een automatisch akkoord met de huisregels in.

Indien je niet komt opdagen en geen annulering van je boeking hebt uitgevoerd, wordt de totale prijs van de boeking aangerekend.

Tijd loopt vanaf afspraak, te laat komen betekent minder tijd in het wellnessgedeelte, er wordt geen verlenging toegestaan.

Het is verplicht eerst te douchen alvorens gebruik te maken van de faciliteiten van onze privésauna.

Het is verplicht per persoon 2 handdoeken te gebruiken: één om jezelf af te drogen en één om op de saunabank te leggen (vanwege hygiëne) van minimum 1m60.

 

Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon.

Het Groene Genot heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

 

Het is verboden om in ons complex producten toe te voegen aan de jacuzzi.

In het saunacomplex staat een SELF-BAR met dranken aan gangbare tarieven.

Roken is binnen niet toegestaan. Op de buitenplaats mag dit wel mits de deur gesloten blijft. Roken in de jacuzzi is ook verboden.

Het gebruik van badslippers is verplicht en is gratis ter beschikking.

Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van al onze faciliteiten. Het Groene Genot kan in geen geval verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke of materiële schade die veroorzaakt worden door het verkeerdelijk gebruik van deze faciliteiten.

We zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van goederen.

 

Instellingen van de apparatuur worden door de klant niet gewijzigd.

 

Bij ongepast gebruik zullen alle kosten aangerekend worden tot herstel, ontsmetting of reinigingskosten, dit aan 50 euro/h, excl. materiaalkost, en wordt de toegang wordt in de toekomst geweigerd.

Elke schade aan het saunacomplex door een klant aangericht, zal aan de desbetreffende persoon in rekening worden gebracht, evenals de daaruit voortvloeiende onkosten of winstderving. Wanneer de toegebrachte schade tot gevolg heeft dat het complex niet meer 100% kan functioneren, zal een schadevergoeding van €500 per dag moeten betaald worden te rekenen van de dag waarop de schade werd toegebracht tot en met de dag waarop deze hersteld werd.

Gelieve de rust van onze buren en andere klanten in het gebouw te respecteren. Roepen, gillen of lawaai maken in het complex, de relaxtuin of de massage-baden leidt tot verwijdering uit ons complex.

Op het einde van de door u gehuurde periode dient u zich naar de receptie te begeven. Bij het laattijdig verlaten van het privé-gedeelte, rekenen wij 30 euro per kwartier aan die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.

 

bottom of page